Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Generelt

Beskyttelsen af dit privatliv, når du handler på nettet, er vigtig for os og de personoplysninger vi indsamler når du handler på inshopdk.com, anvendes kun som beskrevet nedenfor og udelukkende kun i henhold til databeskyttelseslovgivningen

Oplysningerne der indsamles når du bestiller varer på webshoppen, skriver til os pr mail eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, er disse:
* Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
* IP-adresse på den PC/enhed, du anvender på sitet og geografisk placering
* Siderne du har besøgt på webshoppen
* Dine betalingsoplysninger i forbindelse med køb på webshoppen (se nedenfor under Betalinger)

Vi opbevarer dine kontaktinformationer, herunder navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og IP-adresse, samt oplysningerne om dit køb på webshoppen. Oplysningerne lagres udelukkende hos os og samarbejdspartnere, der overholder Persondataforordningen.

Når du besøger vores webshop, anvendes dine oplysninger udelukkende til at identificere dig, følge din færden på siden og forbedre din brugeroplevelse med siden.

Oplysninger om dit navn, adresse, mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS eller anden transportør, der varetager leveringen af dine varer

I de tilfælde hvor dine varer bliver leveret direkte fra vores producenter, videregives relevante oplysninger, som navn, adresse, tlf nr og mailadresse, for at leverancen kan gennemføres

Såfremt du bestiller produkter med logo, videregives relevant information (Logo) til den pågældende producent på opgaven

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev opbevares din mailadresse og navn, så vi kan sende nyheder, tips og mails til dig. Vi anvender MailChimp til at udsende vores nyhedsbreve. Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde. Vi beder ikke om flere oplysninger, end vi har brug for og videresælger eller indhenter ikke data på vegne af andre.

Betaling

Betaling kan ske med betalingskort eller med faktura/EAN faktura

Når du gennemfører betalinger med betalingskort på webshoppen, er det vores samarbejdspartner OnPay, som du giver dine kortoplysninger til. OnPay er godkendt efter PCI (Payment Card Industri – Data Security Standard) og inshopdk har ikke adgang til dine kortoplysninger. Brug af betalingsmodulet er derfor alene en sag mellem dig og OnPay, selvom det sker, mens du handler på www.inshopdk.com

Vælger du betaling med faktura, opbevares dine oplysninger kun hos os. Fakturaen anvendes til regnskabet og opbevares jf. Bogføringslovens regelsæt

Vælger du betaling med EAN-faktura videregiver vi EAN, navn, adresse og kontaktperson til Nemhandel Fakturablanketten v/Erhvervsstyrelsen. Oplysningerne opbevares kun ganske kort før de slettes.

Samtykke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du samtidig samtykke til, at vi anvender dine personlige oplysninger ved at klikke på ”Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet”

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Sikkerhedsbrud

Vi tager sikkerhedsbrud meget alvorligt. Ved mistanke om brud på datasikkerheden iværksættes en række initiativer, der skal sikre dine data bedst muligt.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger

Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere, end det er tilladt i henhold til lovgivningen på området. Så snart oplysningerne ikke er relevante for os længere, eller har nået tidsbegrænsningen for opbevaring, bliver de pågældende personlige oplysninger om dig slettet fra vores systemer.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til at sende dig nyhedsbreve trækkes tilbage. Alle nyhedsbreve indeholder mulighed for afmelding.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig

Den dataansvarlige for inshopdk.com, er inshopdk ApS

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi også pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også få slettet dine persondata, hvis de bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Klage

Ønsker du at klage over vores opbevaring af dine personlige informationer, kan dette foregå ved henvendelse til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine klagemuligheder som borger på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/
Du finder blanketter og formularer til anmeldelser på www.datatilsynet.dk/media/6930/klage-til-datatilsynet.pdf.